BEDRIJVEN REALISEREN COMMERCIËLE GROEI DOOR MEDEWERKERS IN HUN KRACHT TE ZETTEN!


De wereld van verkoop en advies verandert in een hoog tempo. Transparantie en kennis nemen toe en bewijs van prestaties is overal beschikbaar. De klant van onze klanten is steeds vaker hoogopgeleid en daardoor steeds doelbewuster en planmatiger aan het werk. Emotie en gunning hebben plaatsgemaakt voor zakelijkheid en realiteit. Daarom zoekt de klant steeds vaker een vertrouwenspartner die samen met hem zijn doelen helder krijgt en oplossingen biedt bij het realiseren daarvan.
 

Een bewust bedrijf weet waar het naar toe wil. Het richt zijn verkooporganisatie in op een manier die past bij de hedendaagse vraag en loopt het liefst iets voorop. Het inzetten van de benodigde commerciële kwaliteiten is niet langer alleen iets van de individuele verkoper, het is teamwork geworden. Het bedienen van de klant is verbreed naar het samenwerken met alle stakeholders. Samenwerking, communicatie en het benutten van persoonlijke talenten zijn hierbij de sleutelwoorden en bepalen het succes.

Onze aanpak

Juist op deze gebieden ligt onze expertise. We kennen de uitdagende veranderingen in de markt en zijn gemotiveerd en gedreven om samen organisatie, teams en individuele medewerkers te ontwikkelen, zodat de doelen op een plezierige en succesvolle manier worden gerealiseerd.
 

Het onderscheidende in onze aanpak is dat wij de mens-kant en zakelijke kant in balans ontwikkelen zodat het geleerde tot duurzame (gedrags-)veranderingen leidt die een blijvend positief effect hebben op het succes.

visiecirkels1

Onze ervaring

Wij hebben gedegen kennis van en ervaring met de agri en techniek sector. We kennen de cultuur en spreken de taal. In veel bedrijven spelen we een belangrijke rol door het leiden van veranderprocessen en het geven van adviezen die leiden tot een nieuwe marktbenadering. Ook hebben we veel ervaring met het communiceren en implementeren van vernieuwingen, alsook het trainen van nieuwe vaardigheden die nodig zijn om de beoogde resultaten succesvol te realiseren.